OM GUTZ


GUTZ vänder sig till ambitiösa föreningar, idrottslag och skolklasser, barn och ungdomar med framåtanda och engagemang, som behöver hjälp med att finansiera en del av sin verksamhet såsom lag- och klassresor eller resor till cuper och andra tävlingar.

Genom att sälja GUTZ produkter kan föreningen, laget eller klassen på ett enkelt och lagbyggande sätt tjäna pengar till lagkassan eller klasskassan. Vi hjälper barn och ungdomar att förverkliga sina drömmar!

Majoriteten av GUTZ strumpor och underkläder säljs i attraktiva förpackningar, är av extra hög kvalitet, har en bra passform och modegrad som är speciellt designad för att passa den skandinaviska konsumenten.

Oavsett innehåll, betalar slutkonsumenten 200 kr, av dessa går 60 kr oavkortat till föreningen/laget eller skolklassen. Vi vill att ni känner att ni gjort en bra affär samtidigt som ni stödjer er lokala förening eller skolklass.

Bakom varumärket GUTZ står ett väletablerat modeföretag – Springhill Textile AB.


KONTAKTINFORMATION

Mörsaregatan 25

SE - 250 25 Helsingborg

info@gutz.se


OM SPRINHILL

Springhill Textile AB, med huvudsäte i Helsingborg Sverige, är en av Skandinaviens ledande importföretag inom textila konsumentartiklar. Främst erbjuder Springhill damkläder, strumpor, underkläder, nattplagg, mössor, vantar och hemtextil under fem olika affärsområden med distribution i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Springhills vision är att vara det ledande företaget inom textila konsumentvaror i Skandinavien och att erbjuda produkter i god kvalitet, hög servicenivå till en effektiv logistik. Vi eftersträvar en rak och ärlig kommunikation med våra samarbetspartners.

Anna Holmberg
VD Springhill Textile AB